Als eerst focussen we ons op de strategie.  We onderzoek de 'wie, wat én waarom' van je onderneming zodat we straks een consistente en sterke identiteit kunnen ontwikkelen voor jouw ideale klant.  

strategie

Je visuele identiteit draait niet alleen om een 'mooi' logo, het is meer dan dat. Het moet een gevoel oproepen en vertrouwen geven. Vertrouwen om samen te werken met je ideale klant, je prijzen te verhogen én  je bedrijf next-level te tillen!


huisstijl

Doordacht, dynamisch & helemaal op maat gemaakt. Zodat je onderneming precies krijgt wat het verdiend.  We zorgen dat je online zichtbaar bent en toveren hier je doelgroep om tot klant. 

webdesign

DESIGN THE DIFFERENCE.
let's twist!

brandinG & webdesign

custom brand elevation

€3997,-

Wat krijg je?

HUISSTIJL

 • Strategie bepaling + brainstorm sessie
 • Compleet logo pakket met icoon en stijlelementen
 • Kleur & lettertype guide
 • How to use inspiratie
 • Logo toolkit
 • Brand guidelines 
 • Ontwerp visitekaartje
 • Social media branding (templates voor stories/posts)

 • Strategie bepaling 
 • Complete website in huisstijl
 • Inclusief 7 pagina's
 • Responsive design (desktop/ mobiele variant)
 • Alle pagina's en afbeeldingen worden SEO-proof gemaakt & we stellen je Google Search Console in
 • Koppeling social media & analytics
WEBDESIGN

€3997,-

De tijd en energie die ze in mijn website en logo STEEKT, het meedenken en vooral snel voor je klaarstaan en begeleiden via mail en app. Zo fijn dat ze aanvoelt wie je bent en wat bij past!

- Daniëlle 'pure skin by daniëlle'

MAAR HET BELANGRIJKSTE

herkenbaarheid

We nemen je hele uitstraling op de schop, van huisstijl tot website en social media. Zo heb je een stevige basis dat zorgt voor herkenning en consistentie. Het gevolg: een verhoogde merkvoorkeur en merkloyaliteit. Het gaat er natuurlijk om dat je doelgroep zich verbonden voelt.

vertrouwen

Naast dat je je potentiële klanten vertrouwen geeft met een sterke branding, krijg je zelf ook een boost van vertrouwen. Wanneer je branding aansluit bij je merkidentiteit durf je je ideale klant aan te spreken, je prijzen te verhogen en  de persoonlijke touch te geven waarmee jij je onderscheid.

Differentiatie

Een sterk merk laat zien waarom jij anders bent dan je concurrenten. Wanneer je je niet differentieert kan het moeilijk zijn om echt op te vallen. Een consistente huisstijl en dynamische website zorgen ervoor dat je in de gedachten van je doelgroep blijft hangen.

connectie

Een sterk merk kan leiden tot grotere klanttevredenheid en loyaliteit. Klanten die een persoonlijke band voelen met je business zijn meer betrokken wat resulteert in een sterker merk en hogere omzet.

- ARLINDE 'GELUKKIG DOEN'

HELLEN IS PROFESSIONEEL, PERSOONLIJK, BETROKKEN, HANDS ON. ZE IS ME ALTIJD EEN STAPJE VOOR ZODAT JE ME ONTZORGD, HEERLIJK GEVOEL.

zij gingen je voor

veelgestelde vragen

01

Hoelang duurt een project?

Tussen de 6 - 8 weken. Om ons beiden accountable te houden werk ik met een strakke planning en deadlines zodat we beiden gemotiveerd en geïnspireerd blijven. In ons gezamenlijke projectbord kun je precies zien waar we in het proces staan en wat er nog moet gebeuren. Je krijgt een deadline voor het opleveren van tekst en beeld voor je website én moet natuurlijk even tijd maken om feedback te geven.

02

Hoeveel revisie rondes heb ik?

Je krijgt drie revisie rondes! Uit ervaring weet ik dat 2 rondes vaak voldoende zijn. 

03

hoe gaan we te werk?

 • We beginnen met je strategie. Hiervoor ontvang je een werkboek voor je huisstijl en website. We bespreken tijdens onze meeting al je wensen.
 • Het ontwerp proces voor je huisstijl kan beginnen, tussentijds hebben we weer een meeting om feedback te bespreken. 
 • Wanneer je huisstijl helemaal af is, start ik met het ontwerp voor de website. Ondertussen ga jij aan de slag met het verzamelen van tekst & beeld. 
 • Ook dit bespreken we tussentijds in een van onze meetings.

04

waarin ontwerp je mijn website?

Ik ontwerp en bouw je website in het programma 'Showit'. Websitebouwer dat ontzettend makkelijk te onderhouden is. Je krijgt na afronding van ons traject uitleg over het systeem zodat je zelf je tekst en beeld kan aanpassen en niet vast zit aan maandelijkse onderhoud kosten. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met irritante updates én hebben ze een mega goede klantenservice voor wanneer je vragen hebt.

Abonnementskosten zijn ca $19 per maand inclusief hosting!

05

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker! Voor we van start gaan vraag ik een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag wordt gefactureerd na afronding van ons project. Mocht je liever in drie termijnen willen betalen, is dit in overleg ook mogelijk.

samen aan de slag gaan?

nog vragen of