JOUW LEERCOMPAGNON

Jouw leercompagnon’ Elke begeleid verander- en ontwikkeltrajecten met een lerend component. Met een strategische blik kijkt Elke naar casussen van personen of organisaties die niet in staat zijn kennis te organiseren tot een verkoopbaar product.

Elke schakelde mijn hulp in omdat ze graag een online visitekaartje wilde hebben waar potentiele klanten kunnen zien wie ze is en waarvoor ze haar kunnen inzetten. Onze eerste meetings bestonden voornamelijk uit strategie sessies. Strategie sessies waarin we brainstormden over een sterke naam én inhoud van haar nieuwe branding. Doordat we erg op één lijn zaten konden we met een paar kleine aanpassingen het eerste concept uitbreiden tot een gehele huisstijl, van logo's en stijlelementen tot kleuren & typografie.

onderwijskundige

"Hellen is gedreven, creatief en precies! Je zorgt er voor dat er een fantastisch resultaat komt te liggen waar je klant blij mee is en trots op is! Dat zou ik iedereen - met dezelfde struggles als die ik had voor de tijd - gunnen en dus aanraden!"