Ik ben Hellen, het gezicht achter TWIST. Vanuit mijn kleine, maar fijne appartement in Amsterdam werk ik met onwijs veel passie aan de leukste projecten. 

Eind 2021 begon mijn ondernemersavontuur - met heel veel zin, een duidelijk doel en gezonde spanning stapte ik de KVK binnen. Geen idee wat me allemaal te wachten stond maar in mijn achterhoofd het motto: 'Wanneer je het niet probeert, zul je het niet weten'. Nu ruim een jaar verder heb ik al veel leuke ondernemers mogen helpen.
 
Wat ik het leukste vind? De schoonheid in je onderneming - die je soms zelf even niet meer ziet - weer zichtbaar maken. Door te sparren en even terug te gaan naar de kern van een onderneming. Nieuwe inzichten geven & ondernemers verassen met een pakkende visuele identiteit. Elke klant is anders en dat maakt het zo ontzettend leuk!

het gezicht achter twist

meet hellen

JOEHOE!

HELLEN IS PROFESSIONEEL, PERSOONLIJK, BETROKKEN, HANDS ON. ZE IS ME ALTIJD EEN STAPJE VOOR ZODAT JE ME ONTZORGD, HEERLIJK GEVOEL.

- ARLINDE 'GELUKKIG DOEN'

waar sta ik voor?

Tijd voor groei. Tijd voor de volgende stap. Tijd om te professionaliseren. Het creëren van een business die aansluit bij je kernwaarden. Even terug naar de kern om vervolgens stappen te maken. 
 

GROWTH

Waar draait het eigenlijk allemaal om? Doen wat we leuk vinden, toch? Voorals nog raken we vaak verdwaald in de sleur van ‘moeten’. Tijd om die sparkle terug te brengen! Tijd om te kijken wat jouw écht blij maakt. Verwonderen als een kind. Al het moois in je onderneming tevoorschijn toveren. 

happiness

(Zelf)Vertrouwen. In je kracht staan. Uitstraling. Je branding gaat zo veel verder dan alleen een leuk ‘logotje’. Het gaat niet om het verkopen van het perfecte plaatje. Het gaat om emotie. Het wekt gevoel op. Het zorgt voor connectie met je ideale klant. Maar vooral dat vertrouwen, waarmee jij die ideale klant durft aan te trekken, je prijzen durft te verhogen en vooral GEZIEN durft te worden. It’s all about the ENERGY!

empowerment

Je bent gedreven, creatief en precies! Je zorgt er voor dat er een fantastisch resultaat komt te liggen waar je klant blij mee is en trots op is! Dat zou ik iedereen - met dezelfde struggles als die ik had voor de tijd - gunnen en dus aanraden! 

- elke 'jouw leercompagnon'

Benieuwd naar meer?
check mijn instagram om op de hoogte te blijven van de dagelijkse updates!