het gezicht
achter twist,

hellen

Het allerleukste aan mijn werk, klanten blij maken! Het omtoveren van hun verhaal naar een perfect visueel plaatje, check hier een aantal van mijn favoriete projecten. 

contact

meet hellen

Ik ben Hellen, het gezicht achter TWIST. Vanuit mijn kleine, maar fijne appartement in Amsterdam werk ik met onwijs veel passie aan de leukste projecten. 

Eind 2021 begon mijn ondernemersavontuur - met heel veel zin, een duidelijk doel en gezonde spanning stapte ik de KVK binnen. Geen idee wat me allemaal te wachten stond maar in mijn achterhoofd het motto: 'Wanneer je het niet probeert, zul je het niet weten'. Nu twee jaar verder heb ik al veel leuke ondernemers mogen helpen.
 
Wat ik het leukste vind? De schoonheid in je onderneming - die je soms zelf even niet meer ziet - weer zichtbaar maken. Door te sparren & het doen van een sterk strategie onderzoek gaan we samen even terug naar de kern. Nieuwe inzichten geven & ondernemers verassen met een pakkende visuele identiteit - blijer krijg je me niet. Elke klant is anders en dat maakt het zo ontzettend leuk!

BENIEUWD NAAR MEER?

CHECK MIJN INSTAGRAM OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN DE DAGELIJKSE UPDATES!