Ik werk met small business ondernemers die net zo gepassioneerd zijn over hun onderneming
als ik over het creëren van je droom branding!

Waarom twist?

service

snel

Investering

Doordat ik écht luister en met je mee denk, geloof ik dat we samen het ultieme resultaat kunnen behalen! We ronden dan ook het project af wanneer jij écht tevreden bent.

Een nieuwe branding. Ja, dat is zeker even een flinke investering. Maar wist je dat we echt de kern van je onderneming opzoeken: Wie ben je en waar sta je voor? Zo kunnen we een tijdloos ontwerp creëren waar jij je hele ondernemers leven plezier van gaat hebben!

Maanden wachten tot je eindelijk je branding ontvangt? Zeker niet. Ik ga voor korte lijntjes, snelle reactie en een strakke planning. Dit zodat we je gehele branding (huisstijl + webdesign) binnen één maand kunnen afronden.

Hellen

In 2021 heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken: ambitieuze ondernemers helpen met hun on- én offline zichtbaarheid. 

Tijdens de verschillende (bij)banen kwam ik er achter dat ik grafisch ontwerpen én fotografie ontzettend leuk vind. Ik besloot me er in te verdiepen en kreeg zo steeds meer ervaring. Uit de kleine opdrachten die ik kreeg haalde ik ontzettend veel voldoening. Na wat wikken en wegen besloot ik de knoop door te hakken en er helemaal voor te gaan. TWIST was geboren!  

verse bloemen van mijn favoriete markt; de Albert Cuyp!

waar ik blij van word..

01

02

kringloop winkels afstruinen,
opzoek naar de mooiste parels

03

interieur & glitter!

Van begin tot eind heeft Hellen mij geholpen bij het opzetten van mijn bedrijf. Van het creëren van een logo tot een volledige huisstijl, strategie én website. Al hetgeen wat ik in mijn hoofd had wist ze tot uiting te brengen en cliché maar waar; het is nog mooier dan ik had kunnen dromen.

De stijl past precies bij hoe ik ben en waar ik voor sta. Dat ik nu al menig keer van mensen die dichtbij mij staan heb mogen horen ‘Deze website past écht bij jou!’ is denk ik het grooste compliment dat ik Hellen kan geven. Dank voor al je enthousiasme, passie en kennis. Ik ben jou voor eeuwig dankbaar!!!

Bo Soeteman
Eigenaresse  Beau à Bo

Eigenlijk zou ik willen zeggen, kom kijken naar mijn mooie site, logo & totaal plaatje! Ik ben onwijs blij met het eindresultaat wat Hellen heeft gemaakt.

 Haar service, haar meedenkendheid en het eindproduct. Ze luistert naar wat je wilt en wat je nodig hebt en zorgt hiervoor. Dit is wat je nodig hebt als ondernemer, een betrokken persoon bij het hele proces.

Ik waardeer Hellen enorm en weet zeker dat als ik nog iets nodig heb ik haar weet te vinden, los van dan dat ik haar zou willen aanraden aan iedereen. Hellen dankjewel!

Shanna Duits
Eigenaresse Samen Zwaluwen

De samenwerking met Hellen beviel mij uitstekend! Hellen ontzorgd je volledig. Ik had de behoefte aan goede foto’s voor social media. Dit wilde me zelf niet lukken, dus heb ik Hellen ingeschakeld. Het resultaat is verbluffend! Mijn social media posts hebben nu veel meer bereik! Kort gezegd, ik raad Hellen aan, ze is vakkundig, kan snel schakelen en het resultaat is verbluffend!

Cas Niehoff
Eigenaar CN bonbons

Hellen had al snel door wat ik belangrijk vond en heeft dit alles super goed kunnen vertalen naar prachtige foto’s. Het is eigenlijk precies zo geworden als ik in mijn hoofd had maar zelf er niet uit kreeg. Hellen is een hele fijne, vrolijke en enthousiaste vrouw die graag met je meedenkt en veel initiatief toont. Ik vond de samenwerking dan ook heel fijn en ga zeker in de toekomst weer samen werken met Hellen. 

Ik heb een aantal foto’s van de samenwerking met Hellen gepost en krijg er super veel leuke reacties op. Helemaal blij mee dus!

Suzanne van Lieshout
Eigenaresse Mysa Studio

Ik heb Hellen gevraagd of ze onze diensten wilde fotograferen. Nadat Hellen een dag enthousiast met ons mee heeft gelopen zijn we beide enorm tevreden met het eindresultaat! Dit zijn de credits voor haar expertise! Ik beveel haar dan ook graag bij anderen aan.
Hellen bedankt en tot gauw. 

Casper Zijlmans
Eigenaar Cas Sign

reviews