Voor de ondernemers die al een sterke huisstijl hebben staan en toe zijn aan een dynamische website. Je ontvangt je gekozen Showit website template en uitleg video's over hoe je makkelijk zelf je website kunt customizen. Van lettertypes tot kleuren en lay-out. Het is jouw feestje.

CUSTOMIZE YOUR OWN WEBSITE.
QUICK & EASY.

SHOWIT WEBSITE TEMPLATES

TWIST & TURN YOUR WEBSITE

vanaf €497,-

In het Showit systeem kun je je template volledig aanpassen. En wees niet bang; er komen geen technische snufjes als coderen aanbod. Je kunt makkelijk je eigen huisstijl, teksten en foto's invoeren. Daarnaast kun je alle elementen slepen naar waar je ze wilt hebben. Easy peasy!

MEGA GEBRUIKSVRIENDELIJK DRAG & DROP SYSTEEM

Alle Showit templates zijn ontworpen als 'responsive design', wat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, zoals desktop, tablet en mobiel. 

Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring voor bezoekers van de website, ongeacht het apparaat waarmee ze de website bekijken.

responsive design

Door het gebruik van de TWIST & turn website templates kun je snel en efficient je website opzetten. Want laten we eerlijk zijn; als ondernemer hebben we genoeg te doen. Bespaar kosten én tijd door snel en makkelijk aan de slag te gaan met de templates. Voer makkelijk je typografie en kleuren palet in bij 'design settings' en pas de teksten en beelden aan.  

tijdsbesparing

WAAROM EEN WEBSITE TEMPLATE?

hoe werkt het?

1.
aanschaffen domeinnaam

Zorg eerst dat je een domeinnaam in je bezit hebt.

LET OP: je hoeft geen hosting af te nemen, dit is inbegrepen bij je Showit abonnement.

Nu je in het bezit bent van een domeinnaam kun je je Showit account afsluiten. Kies het pakket dat bij jou past; afhankelijk van of je een blog wilt of niet.

Wanneer je je favoriete template hebt aangeschaft ontvang je alle informatie die je nodig hebt om lekker aan de slag te gaan!

2. 
showit abonnement

3.
template kiezen

4.
Customizen

Personaliseer het template met je eigen huisstijl, afbeeldingen en teksten. Je kunt makkelijk het template aanpassen naar eigen wens.

Ready to go? Dan kun je je website lanceren. Koppel je domeinnaam en je website staat online!

5.
lancering

HELLEN IS PROFESSIONEEL, PERSOONLIJK, BETROKKEN, HANDS ON. ZE IS ME ALTIJD EEN STAPJE VOOR ZODAT JE ME ONTZORGD, HEERLIJK GEVOEL.

- ARLINDE 'GELUKKIG DOEN'

veelgestelde vragen

01

Wat is showit?

Showit is een websitebouwer dat ontzettend gebruiksvriendelijke drag-and-drop websitebuilder. Je kunt makkelijk je huisstijl kleuren, lettertypes toevoegen en vervolgens starten met de overige input. Voeg je eigen teksten en beelden in en verschuif indien nodig de lay-out. Meer info over Showit lees je hier.

Abonnementskosten zijn ca $19 per maand inclusief hosting!

02

Help! ik kan niet coderen

Geen probleem! Het is een drag-and-drop systeem waarin je makkelijk alle elementen kunt verschuiven. Indien je toch code wilt toevoegen kan dit via HTML, CSS of Javascript.

03

Ik wil graag een pagina toevoegen of verwijderen

Ook dit kan in principe met 1 druk op de knop. Je kunt ook pagina's dupliceren waardoor je makkelijk in dezelfde lay-out kunt werken.

04

wat als ik vragen heb?

Showit staat onder andere bekend om hun uitstekende service. Via de chat kun je ze 7 dagen per week al je vragen stellen! Ook hebben de een hele fijne hulp blogs/video's om er zeker van te zijn dat je site straks werkt zoals je wilt.

TERUG NAAR TEMPLATES