pure skin by DANIËLLE

Daniëlle is 4 jaar geleden begonnen met haar eigen salon, Pure Skin by Daniëlle. Als schoonheidsspecialiste richt ze zich voornamelijk op de verzorging en verbetering van de huid. Dit in combinatie met het intense gevoel van ontspanning.

Met de verhuizing én verbouwing van haar salon vond ze dat ook haar visuele identiteit er aan moest geloven. Tijd voor een nieuwe uitstraling! Dus schakelde ze mij in. Tijdens onze eerste meeting gaf ze aan dat het voor haar een grote stap was, maar met gezonde spanning ging ze er helemaal voor. Door te starten met duidelijke strategie bepaling was het eerste concept direct een schot in de roos. Met super veel plezier heb ik haar gehele huisstijl, website, social media en drukwerk mogen ontwerpen.

branding + webdesign

check
website

warm. vertrouwd.
professioneel.

Een mega leuk project! Spannend voor Daniëlle - een investering wat ze nog niet eerder had gedaan. Maar door een goed strategieonderzoek te doen werd ze al snel gerustgesteld. En hoe leuk; het eerste concept was een schot in de roos. De vloeiende lijnen in het ontwerp weerspiegelen de lichaamsvormen en stralen toegankelijkheid uit. De iconen zijn beide custom-made. Waarbij de cirkel een verwijzing is naar de drukpunten van het lichaam. Door te kiezen voor een rustig kleurenpalet dat echt eigenheid heeft wordt haar visuele identiteit kenmerkend. Blij met deze leuke samenwerking!